Hội thảo trực tuyến cho lĩnh vực Thực phẩm & Môi trường
Hội thảo trực tuyến cho lĩnh vực Thực phẩm & Môi trường
Waters – VICAM sẽ mở hội thảo trực tuyến cho lĩnh vực Thực phẩm & Môi trường, chủ yếu tập trung vào phương pháp thử nghiệm, kiểm tra nhanh nguyên liệu đầu vào.
Chủ đề về độc tố nấm mốc sẽ kéo dài 1,5 giờ – trong đó VICAM sẽ danh 20 phút để tập trung nói về việc kiểm tra nhanh tại chỗ, cùng cột ái lực miễn dịch với máy huỳnh quang fluorometer và hệ thống LC, 40 phút còn lại sẽ nói về hệ thống LC LC-MSMS của Waters cùng phần hỏi đáp ở cuối.
Để biết thêm thông tin chi tiết và đăng ký tham dự, mời Anh/Chị tham khảo theo link: https://bit.ly/2SeN4ez
Patricia obtained her BS degree in Biology from Iowa State University, and has enjoyed 25+ years in food safety and quality analysis, with a passion for equipping field, process and laboratory testing environments for prevention and confirmatory testing. With a diverse background in rapid technologies, Patricia enjoys listening, learning and communicating fit-for-purpose strategies that serve food and agriculture safety and quality worldwide.
Simon Hird joined Waters in 2014 after almost 20 years at Fera in the UK. Simon leads on marketing activities around methods for the determination of natural toxins and vetdrugs, is involved in the commercialisation of new technologies, and provides advice, training and context to various parts of the Waters organisation and to customers globally.
Nicola Dreolin is a senior scientist and natural toxins subject matter expert at Waters. Nicola is specialised in method development for a variety of food and environmental applications. He is currently involved in different research projects regarding metabolomics, ion mobility and direct-mass spectrometry for food testing and authenticity. Before joining Waters, Nicola worked as an analytical scientist at Hall Analytical Laboratories, where he developed targeted and screening methods for the analysis of extractables and leachables, pharmaceuticals, tobacco and agrochemicals.